tiistai 26. toukokuuta 2009

Panu Höglund on väkivaltainen

Panu Höglund vihaa toisinajattelijoita niin paljon, että on käynyt heihin käsiksi. Hän pitää Nälkäkorpi -nimistä blogia:
http://nalkakorpi.wordpress.com/

Blogilla Höglund vihjaa useissa kirjoituksissaan Halla-ahon kannattajien tekemään verilöylyyn ja uhkaa, että Halla-aho saa maksaa teoistaan. Hän kirjoittaa niin vihamielistä tekstiä ihmisistä, että milloin Höglund itse turvautuu taas väkivaltaan.

Mikä saa ihmisen päivästä toiseen suoltamaan keskustelupalstoille ihmisistä uskomattomia törkyviestejä?

Kaikista oksettavinta on, että Panu Höglund vieläpä kutsuu itseään kristityksi.
No siinä tapauksessa raamattu on musta. Sadismi ja viha eivät kuulu kristityn päiväohjelmaan. Ihmisten tuomitseminen on Jumalan tehtävä.

Panu Höglundin virallinen blogi, jossa patologista naisvihaa huudetaan kovaa on Kolinaa Panuhuoneessa.
http://plaza.fi/ajassa/kolinaa-panuhuoneesta/

Jussi Halla-ahon vaimo – Hilla – oli saanut sähköpostiinsa seuraavanlaisen viestin Panu Höglundilta:
From: soppamies1966@netti.fiOriginating IP: 91.153.166.142

"Oli ehkä hulluutta valita mieheksesi moinen hullu.
Eihän tuollaista hullua jaksa kukaan katella.

No hän kun ei tule raiskauksessakaan väliin , niin olemme porukalla suunnitelleet palkata isomunaisen tumman miehen raiskaamaan tyttärenne ja sinut.

Isäntä vaan sit siinä seurailee…
Mutta Musta tuntuu kehuvat tytöt… "

Ellei edellä mainittu Panu Höglundin kirjoittama posti ole uhkaus niin sitten ei mikään.

Panu Höglundin kirjoitukset ovat niin kauheaa luettavaa, ettei kaikkea saastaa viitsi edes julkaista. Tässä Panu Höglundin kirjoitus toiselle rikolliselle sovinistille:

(DISCLAIMER – K 18)
"Tämä onkin taas todistus Mies-sukupuolen yleisestä moraalisesta Paremmuudesta loissukupuoleen, tuohon fasistis-stalinistis-apokalyptisen Pahuuden lihaksitulemukseen.
Hakkaa se lutka teholle ja ota parempi muija. Naisilta ei pyydellä anteeksi. Naisten tulee pyytää anteeksi, koko olemassaoloaan.

Tuommoista ämmää älä katsele. Ja ennen kuin paiskaat sen pellolle, hakkaa sen näköiseksi ettei kukaan muukaan katsele. Minä kun ajattelin ruveta sovinistiseksi avantgarde-runoilijaksi, joka kiihottaa kaikki Suomen ATM-miehet raiskaajiksi. “Raiskaajan siitin on oikeuden miekka.”
Mikä oli todistettava: raiskaaja ei siis ole vain marttyyri ja Jeesus, vaan myös kansanterveyden asialla.

Minua ei kiinnosta pohtia sitä asiaa. Pääasia on että naisen iloa vastaan taistellaan armotta. Niin, ja on muuten ihan hyvä homma että somalit leikkaavat vitusta löysät pois. Mallia meillekin!
Johan minä olen tällä palstalla tolkuttanut että naiset ovat hirviöitä, loisia ja saatanoita, joten täten kuten siten julistan minä ylhäisyydessäni ex cathedra, että ovat he myös sekoboltseja.

Mutta nuoret naiset, nämä visvavittuiset huorat, loiset ja saastat saavat huomattavasti enemmän iloa reppanaksi mieltämänsä miehen pilkkaamisesta kuin rakastamansa miehen kanssamakaamisesta. En minä turhaan väitä, että nuori nainen on Saatana. Teen yleistyksiä laajan aineiston perusteella.

Panu Höglund – Jumalan lahja Suomen kansalle ja etenkin suomalaiselle naiselle?"

Kun puhutaan tutkintapyynnöistä törkeistä internetviesteistä, kannattaa tutkinta aloittaa Panu Höglundista. Tällaista tekstiä ei nettiin tai ihmisten sähköpostiin voi kirjoittaa ilman tutkintapyyntöä!